Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Konyada Kürt Katliamı, Yeni Yaşam Gazetesi | Yeni Yaşam - Konya'daki kürt katliamı gever, amed ve mardin'de protesto edildi.

Konyada Kürt Katliamı, Yeni Yaşam Gazetesi | Yeni Yaşam - Konya'daki kürt katliamı gever, amed ve mardin'de protesto edildi.. Hedefe hdp'yi koyuyorlar ama hdp üzerinden kürt halkına yönelik sistematik bir katliam politikası izleniyor. Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi öldürüldü, evleri ateşe verildi. Etiketler konya kürt yaşar dedeoğlu. Konya i̇lçesi kürt köyleri ve i̇lçeleri. Diğer bir grup da konya'daki katliamı kürtlere etnik saldırı, diye büyütüyor.

İşte bu saldırı, katliam ve sürgünlere tabi tutulanlardan bir bölümü günümüzde i̇ç anadolu'da yaşayan kürt toplumudur. Hdp eş genel başkanı mithat sancar, hdp üzerinden kürt halkına karşı sistematik bir katliam politikası izleniyor. Geçtiğimiz günlerde afyon'da, ankara'da, konya'da benzer ırkçı saldırılar yaşandı. Olay sosyal medyada da yankılandı. Saldırganlar sizi burada yaşatmayacağız dediler.

"Baba tut, baba tut şunu!" Her şey bir anda oldu, kadın ...
"Baba tut, baba tut şunu!" Her şey bir anda oldu, kadın ... from cdn.yeniakit.com.tr
Diğer bir grup da konya'daki katliamı kürtlere etnik saldırı, diye büyütüyor. Akp grup başkanı naci bostancı, sosyal medya hesabından, konya'daki vahşi katliamı nefretle kınamak. Etiketler konya kürt yaşar dedeoğlu. İçişleri bakanı süleyman soylu konya'daki olay bir husumetin devamı, 11 yıllık bir olay. Konya'daki kürt nüfusu ne kadar? Konya valiliğinden ırkçı saldırıya ilişkin açıklama bunu bir kürt türk ailesine yapmış olsaydı emin ol şimdi doğu ve güneydoğu anadolu bölgesinde kürt katliamı vardı yangın çıktı kürtlet yaptı uçak düşer. Hdp eş genel başkanı mithat sancar, hdp üzerinden kürt halkına karşı sistematik bir katliam politikası izleniyor. Geçtiğimiz günlerde afyon'da, ankara'da, konya'da benzer ırkçı saldırılar yaşandı.

Hdp eş genel başkanı mithat sancar, hdp üzerinden kürt halkına karşı sistematik bir katliam politikası izleniyor.

Akp grup başkanı naci bostancı, sosyal medya hesabından, konya'daki vahşi katliamı nefretle kınamak. Kürt halkına da buradan açıkça söylemek gerekiyor. Olay sosyal medyada da yankılandı. Hdp eş genel başkanı mithat sancar, hdp üzerinden kürt halkına karşı sistematik bir katliam politikası izleniyor. Konya'da daha önce irkçı saldırıya uğrayan kürt aileye, ikinci saldırı gerçekleşti. Kürt bir aile olduğu öğrenilen dedeoğlu ailesinden 7 can vurularak öldürüldü. Daha geçtiğimiz günlerde afyon'da, ankara'da, konya'da benzer ırkçı saldırılar yaşanmıştı. İçişleri bakanı süleyman soylu, 7 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırıya ilişkin olarak konya'daki katliam, bu alçak tertip de istismar edilmeye çalışılmaktadır. Konya'daki kürt katliamı gever, amed ve mardin'de protesto edildi. Habertürk'ün edindiği görüntülerde vahşetin boyutu gözler önüne serildi. Bu katliam istismar edilmeye çalışılmaktadır. .i̇çişleri bakanı soylu'dan konya'da 7 kişinin öldürülmesiyle ilgili ilk açıklama: Konya'daki katliamın türk kürt meselesi olduğu iddialarına soylu'dan yanıt.

Geçtiğimiz günlerde afyon'da, ankara'da, konya'da benzer ırkçı saldırılar yaşandı. Başbakan'dan konya'da kürt aileye yönelik saldırıya ilişkin açıklama: Kürt bir aile olduğu öğrenilen dedeoğlu ailesinden 7 can vurularak öldürüldü. İçişleri bakanı süleyman soylu, 7 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırıya ilişkin olarak konya'daki katliam, bu alçak tertip de istismar edilmeye çalışılmaktadır. Önceki çalışmalarımızda orta anadolu kürtler'inden bahsetmiştik.bu yazımızda ise i̇ç anadolu'da konya kürtler'ine değineceğiz.

'Katliamı göre göre indik madene' - Özgür Manşet
'Katliamı göre göre indik madene' - Özgür Manşet from ozgurmanset.net
Konya'nın meram ilçesinde 7 kişinin öldürüldüğü kürt aileye yönelik katliama ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatın kaybetmişti. Konya valiliğinden ırkçı saldırıya ilişkin açıklama bunu bir kürt türk ailesine yapmış olsaydı emin ol şimdi doğu ve güneydoğu anadolu bölgesinde kürt katliamı vardı yangın çıktı kürtlet yaptı uçak düşer. Konya'daki katliamın türk kürt meselesi olduğu iddialarına soylu'dan yanıt. Başbakan'dan konya'da kürt aileye yönelik saldırıya ilişkin açıklama: Konya'da daha önce irkçı saldırıya uğrayan kürt aileye, ikinci saldırı gerçekleşti. Konya'da kürt aileye ırkçı saldırı düzenlendi. Cizreliler katliamı kurdistan goristan ji bo faşîstan sloganıyla protesto etti.

Kürt halkı asla yalnız değildir.

Geçtiğimiz günlerde afyon'da, ankara'da, konya'da benzer ırkçı saldırılar yaşandı. İçişleri bakanı süleyman soylu, 7 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırıya ilişkin olarak konya'daki katliam, bu alçak tertip de istismar edilmeye çalışılmaktadır. Konya'da daha önce irkçı saldırıya uğrayan kürt aileye, ikinci saldırı gerçekleşti. Kürt bir aile olduğu öğrenilen dedeoğlu ailesinden 7 can vurularak öldürüldü. Akp grup başkanı naci bostancı, sosyal medya hesabından, konya'daki vahşi katliamı nefretle kınamak. .i̇çişleri bakanı soylu'dan konya'da 7 kişinin öldürülmesiyle ilgili ilk açıklama: Konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatın kaybetmişti. 7 kişilik aileyi silahlı saldırıda öldürdüler. Sistemli olarak konya'da kürt bir ailenin öldürüldüğüne vurgu yapılarak paylaşılan mesajlara tepki gecikmedi. Saldırının ardında kürt ailenin evi de ateşe verildi. Daha geçtiğimiz günlerde afyon'da, ankara'da, konya'da benzer ırkçı saldırılar yaşanmıştı. Hedefe hdp'yi koyuyorlar ama hdp üzerinden kürt halkına yönelik sistematik bir katliam politikası izleniyor. Kürt halkı asla yalnız değildir.

Konya'daki katliamın türk kürt meselesi olduğu iddialarına soylu'dan yanıt. Geçtiğimiz günlerde afyon'da, ankara'da, konya'da benzer ırkçı saldırılar yaşandı. Konya'da daha önce irkçı saldırıya uğrayan kürt aile silahlı saldırı sonucu katledildi ve sonra da yakıldı. Diğer bir grup da konya'daki katliamı kürtlere etnik saldırı, diye büyütüyor. Saldırının ardında kürt ailenin evi de ateşe verildi.

Protestan Konutgan'ı Kürt gence öldürtmek istemişler
Protestan Konutgan'ı Kürt gence öldürtmek istemişler from www.demokrathaber.org
Geçtiğimiz günlerde afyon'da, ankara'da, konya'da benzer ırkçı saldırılar yaşandı. Twitter'da konyada katliam etiketi altında, vahşi saldırıyı ırkçılığa çekmeye çalışanların. Hdp eş genel başkanı mithat sancar, hdp üzerinden kürt halkına karşı sistematik bir katliam politikası izleniyor. Konya valiliğinden ırkçı saldırıya ilişkin açıklama bunu bir kürt türk ailesine yapmış olsaydı emin ol şimdi doğu ve güneydoğu anadolu bölgesinde kürt katliamı vardı yangın çıktı kürtlet yaptı uçak düşer. Sistemli olarak konya'da kürt bir ailenin öldürüldüğüne vurgu yapılarak paylaşılan mesajlara tepki gecikmedi. İçişleri bakanı süleyman soylu konya'daki olay bir husumetin devamı, 11 yıllık bir olay. Konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatın kaybetmişti. Bunu bu meseleye çekmek çok tehlikelidir.

Konya'nın meram ilçesinde 7 kişinin öldürüldüğü kürt aileye yönelik katliama ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde afyon'da, ankara'da, konya'da benzer ırkçı saldırılar yaşandı. Olay sosyal medyada da yankılandı. Akp grup başkanı naci bostancı, sosyal medya hesabından, konya'daki vahşi katliamı nefretle kınamak. Twitter'da konyada katliam etiketi altında, vahşi saldırıyı ırkçılığa çekmeye çalışanların. Konya'da daha önce irkçı saldırıya uğrayan kürt aile silahlı saldırı sonucu katledildi ve sonra da yakıldı. Konya valiliğinden ırkçı saldırıya ilişkin açıklama bunu bir kürt türk ailesine yapmış olsaydı emin ol şimdi doğu ve güneydoğu anadolu bölgesinde kürt katliamı vardı yangın çıktı kürtlet yaptı uçak düşer. Konya'daki kürt katliamı gever, amed ve mardin'de protesto edildi. Habertürk'ün edindiği görüntülerde vahşetin boyutu gözler önüne serildi. İşte bu saldırı, katliam ve sürgünlere tabi tutulanlardan bir bölümü günümüzde i̇ç anadolu'da yaşayan kürt toplumudur. İnsanlıktan çıkmış bir durum olarak nitelemek lazım. Saldırının ardında kürt ailenin evi de ateşe verildi. Etiketler konya kürt yaşar dedeoğlu. Konya'da daha önce irkçı saldırıya uğrayan kürt aileye, ikinci saldırı gerçekleşti.

Konya'daki kürt nüfusu ne kadar? konya. İnsanlıktan çıkmış bir durum olarak nitelemek lazım.